Naar boven

Vestigingen

100% THUIS heeft de volgende BSO locatie te Amersfoort:

Gebied:  Vathorst/ Hooglanderveen/ Nieuwland/ Kattenbroek:

BSO: Vathorst BB: Bergenboulevard 8 3825 AA te Amersfoort. Telefoon: 033-2866410.

 

 

 

Deskundigheid

Goede samenwerking is voor 100% THUIS de sleutel tot succes, namelijk hoogstaande kwaliteit van zorg en opvang voor uw kind(eren). Frequent overleg binnen het team is daarom essentieel. 100% THUIS heeft een algemene werkbespreking, kindbesprekingen en besprekingen met de kinderfysiotherapeut ed, beleidsvergaderingen en meerdere bijeenkomsten van de oudercommissie.

Educatie

100% THUIS is een kindercentrum dat zich ontwikkelt en blijvend wil groeien. Dit geldt vanzelfsprekend ook voor onze beroepskrachten. Zo kunnen zij deelnemen aan de cursus Kinder-EHBO, cursus BedrijfsHulpVerlening, cursus Positief Opvoeden, cursus Pedagogisch Beleid en cursus Gezond- en Veiligheid & Hygiëne. De medewerkers van 100% THUIS mogen op eigen initiatief cursussen en thema’s uitkiezen en volgen wanneer er behoefte is tot bijscholing en/of verdieping van een onderwerp. Cursus, training en bijeenkomsten worden altijd begeleidt door gekwalificeerde docenten en/of pedagogen.

Vacatures

BSO 100% THUIS een kleinschalig, particulier en professioneel kindercentrum wat maatwerk levert.

Professionele, flexibele organisatie

We vernieuwen onze dienstverlening regelmatig, zodat deze altijd goed aansluit op de vragen van onze ouders. We werken op basis van heldere en herkenbare pedagogisch-inhoudelijke uitgangspunten. Daarbij geven we elkaar de ruimte om te leren en te groeien. Goed voor de mensen en de kinderen!

De mens staat centraal

Wij zien onze medewerkers als dé bepalende factor voor goede kinderopvang. Je wordt daarom goed door ons begeleid en je krijgt volop kansen om je te ontwikkelen: door individuele gesprekken, cursussen, workshops en trainingen.

Samenwerken in plaats van mensen die samen werken

Een open en pragmatische houding kenmerkt de bedrijfscultuur van 100% THUIS. We hebben lol in ons vak en willen werken ook gewoon leuk vinden. Daarbij doen we wat we zeggen, zeggen we wat we doen en leggen we hiervoor verantwoording af. 100% THUIS biedt je een plezierige werksfeer met waardering voor de inzet van ieders kwaliteiten.

Je kunt je open solicitatie + CV sturen naarinfo@100procentthuis.nl