Ouders

Wanneer u telefonisch/per email contact  met ons opneemt, zullen wij uw vragen zo goed mogelijk  beantwoorden en geven wij u de informatie die u op dat moment nodig heeft. Het inschrijfformulier kunt u ook op onze website vinden.

Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging & rondleiding op 1 van onze locaties. Tijdens deze rondleiding, op afspraak, laten wij u niet alleen alle groepen zien maar vertellen wij u graag over ons pedagogisch beleid, voedingsbeleid, activiteitenbeleid en over ons team.

Nadat wij met u plaatsing zijn overeengekomen ontvangt u van ons een plaatsingsovereenkomst.

2x per jaar wordt u uitgenodigd voor een 10-minutengesprekje door 100% THUIS. Eigenlijk vindt er dan een evaluatie plaats van de afgelopen periode. Graag willen wij van u weten hoe u de opvang bevalt en wat u nodig heeft voor de toekomst. De mentor van uw kindje bespreekt met u haar bevindingen van de opvang volgens het 100% THUIS Kindvolgsysteem.

De volgende onderwerpen zullen aan bod komen:

Emotioneel gedrag; wij vertellen u o.a. hoe uw kind zich op de groep voelt, of het vrolijk is en op welke momenten heeft het wat meer aandacht nodig.
Sociaal gedrag; wij vertellen u o.a. hoe uw kind reageert op andere kinderen en op de pedagogisch medewerkers.
Slaapgedrag; wij vertellen u o.a. hoe uw kind slaapt, hoe lang, op welke tijden en waar het ‘t liefst slaapt.
Eetgedrag; wij vertellen u o.a. hoeveel uw kind eet, wat het lekker vindt en wanneer eet het.
Motorische ontwikkeling; wij vertellen u o.a. onze ervaringen in hoe het kind zich beweegt, waar is het mee bezig en wat heeft het allemaal geleerd in de afgelopen weken.
Activiteitsbeleving; wij vertellen u over één specifieke activiteit op de groep en de beleving van uw kind

Regelmatig schrijven de pedagogisch medewerkers hun bevindingen in een 100% THUISLOGBOEKJE. Daarnaast heeft 100% THUIS een knutselmap per kind. In dit “plakboek” worden alle tekeningen en andere knutselwerkjes verzameld.